Avocadoa ja kesäkurpitsaa

lauantai 7. toukokuuta 2011


Maattuani toista päivää flunssan kourissa, päätin osallistua ruoanlaittoon pienen alkupalan tiimoilla. Kasvispainotteinen herkuttelu jatkui torstaina avocadolla, joka valmistuu erittäin nopeasti. Tällä kertaa koversin avocadon pois kuorestaan ja pilkoin pieneksi. Olen tehnyt tätä aiemminkin, mutta välillä olen vain puolittanut avocadot ja tehnyt kiven paikalla täytteen. Blogiin on päässyt viime vuonna täytteeksi tomaatti ja katkaravut. Näihin maukkaisiin nälän taltuttajiin sopii täytteeksi oikeastaan mikä vain. Tällä kertaa avocadon kuoreen pääsi:
  • pilkottua tomaattia
  • pilkottua avocadoa
  • sitruunamehua
  • suolaa
  • mustapippuria
  • hienonnettua punasipulia
  • valkoviinietikkaa
  • hienonnettua persiljaa ja ruohosipulia
Varsinaiseksi pääruoaksi mies teki kesäkurpitsapastaa jääkaapin tähteistä.
Kesäkurpitsaa, sipulia, valkosipulia, tomaattimurskaa, basilikaa ja fetaa.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kipparin morsian. All rights reserved. © Maira Gall.