Aamiaispöydässä

sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Ananas-minttusmoothie

Arkiaamut eivät ole meidän kodissa kovin aamupalalähtöisiä, mutta viikonloppujen hetket ruoan ja lehtien parasta ovat yksi parhaimmista nautinnnoista. Sillä edellytyksellä, ettei tarvitse syödä samaa aamiaista päivästä toiseen. Mielihalut vaihtuvat, mutta kahvi löytyy aina kupista. Etsin aina uusia ideoita, mutten ole valmis käyttämään kovin paljon aikaa aamiaisen valmistamiseen. Nyt kun vielä ehtisi nauttimaan aamiaisista arkiaamuisinkin eikä odottelisi viikonlopun herkkuja. Kevätfiilikset saavat kaipaamaan taas jotain uutta. 

Puhtia tulevaa viikkoon!


Spelttimannapuuroa mustikoilla ja raparperihillolla

Cashewpähkinäjogurtti

Jogurtti, puolukkamysliä & puolukoita sekä viinirypäleitä ja melonia. 

Kiivi-banaani-persiljasmoothie

Puolukka-kookossmoothie

Avokado-mustaherukkasmoothie

Tuorepuurot ovat tulleet selvästi jäädäkseen. 

Tuorepuuroa kaurahiutaleita ja chiasiemenistä

Gluteeniton tuorepuuro


Raakapuuro parapähkinöistä2 kommenttia

  1. ihanan värikästä!<3 hei mitä kaikkea noista chia -siemenistä voi kehitellä..?:) ois kiva kokeilla! ja siis lisätäänkö niitä vaan sellaisenaan? toivoo chia -kokematon:)

    VastaaPoista
  2. Minäkin olen käyttänyt chiasiemeniä vielä aika vähän, lähinnä vain tuorepuurossa ja leivässä. Niitä voi käyttää myös hilloihin tai lisätä jogurttiin & smootheihin. Oleellisinta lienee liottaa tai turvottaa siemeniä nesteessä ennen kuin niitä syö, koska siemenet sitovat runsaasti nestettä. Kannattaa googletella vähän sen mukaan, mihin niitä haluaisi käyttää.

    VastaaPoista

Kipparin morsian. All rights reserved. © Maira Gall.