Nopea arki-illan pelastaja – avokado-feta-kikhernesalaatti

torstai 9. tammikuuta 2014




Avokado-kikhernesalaatti

1 prk kypsiä kikherneitä
1-2 avokadoa kuorittuna ja paloiteltuna
suolaa, pippuria
limen tai sitruunan mehua
oliiviöljyä
tuoretta korianteria tai persiljaa silputtuna
punasipulia hienonnettuna
saksanpähkinöitä
fetajuustoa murusteltuna

  • huuhdo ja valuta kikherneet
  • sekoita kikherneet, avokado ja punasipuli keskenään
  • mausta suolalla, pippurilla, korianterilla ja limenmehulla
  • nosta lautaselle haluamasi määrä salaattia ja lusikoi kikherneseosta päälle
  • murustele vielä feta ja pähkinät annoksen päälle

1 kommentti

  1. Oi näyttää tosi hyvältä. Laitan reseptin kokeiluun lounasevääksi :-)

    VastaaPoista

Kipparin morsian. All rights reserved. © Maira Gall.