Raakapuuro parapähkinöistä

maanantai 13. tammikuuta 2014




Olen kaivannut aamiaispöytään jotain uutta, mutten mitään vaivalloista. Viikonloppuna tekaisin nopeasti tämän pähkinäpuuron, josta saat helposti tehtyä toki smoothienkin. Parapähkinöiden sijaan voit käyttää muitakin pähkinöitä tai vaikkapa manteleita. Pöperö on myös loistava välipala vaikka mukaan otettavaksi pieneen purkkiin tai mukiin.

Raakapuuro parapähkinöistä 2-4 lasillillista

2 dl parapähkinöitä 
2-3 dl marjoja (mansikka, punaherukka, puolukka)
1-2 rkl kookosöljyä
vettä tarpeen mukaan (voi korvata mantelimaidollakin)
hunajaa oman maun mukaan
  • laita parapähkinät likoamaan veteen yön ajaksi
  • huuhtele pähkinät aamulla ja kaada tehosekoittimeen
  • kun pähkinät ovat tarpeeksi hienonnettuja, lisää marjat ja mausteet
  • voit laittaa kookoshiutaleita itse seokseen tai vain annoksen päälle

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Kipparin morsian. All rights reserved. © Maira Gall.