1 isohko kukkakaali
1 sipuli silputtuna
2 valkosipulinkynttä silputtuna
0,5 l kasvislientä
0,5 l maitoa
ripaus sahramia
tuoretta persiljaa
suolaa, mustapippuria
- irrottele kukkakaali pienemmiksi nupuiksi
- freesaa sipuleita hetken aikaa oliiviöljyssä kattilassa
- lisää kukkakaali joukkoon
- kaada maito ja kasvisliemi kattilaan
- lisää sahrami
- hauduta kukkakaali kypsäksi miedolla lämmöllä
- ota muutamia kukintoja sivuun tarjoilua varten
- siivilöi loput kukkakaalit liemestä ja soseuta sileäksi
- lisää maito-kasvislientä, kunnes saat haluamasi koostumuksen keittoon
- paista sivuun otettuja kukkakaaleja voissa paistinpannulla, kunnes ne saavat pintaansa kauniin ruskean värin
- asettele paistettu kukkakaali syvälle lautaselle, ripottele persiljaa päälle
- kaada keittoa päälle ja tarjoile hyvän valkoviinin kera
Ei kommentteja
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.