Ensimmäinen kesä siirtolapuutarhamökillä on taittumassa syksyyn ja sokerille on ollut tarvetta enemmän kuin koskaan. Olen nimittäin haudutellut jos jonkinlaista hilloa. Purkkiin ovat tähän mennessä päätyneet kesäkurpitsa, karviaiset ja viinimarjat. Olen maustannut hilloja seuraavasti:
- mustaviinimarjahilloon laitoin mausteeksi vaniljaesanssia
- valkoisten viinimarjojen joukkoon pääsi puolestaan sitruunanmehua ja -kuorta (lopputuloksena pari purkkia hilloa, joka näyttää aivan sammakonkudulta)
- myös kesäkurpitsa sai mausteekseen sitruunaa (hillosta tuli ehdoton suosikkini) ja
- karviaisten joukkoon laitoin kunnon ropsauksen kardemummaa
Onko sinulla jokin suosikkimakuyhdistelmä tai mikä hillo ylipäänsä on sinun suosikkisi?
Karviaishillo
2 l karviaisia
250 g hillosokeria
0,5-1 tl kardemummaa
vanilja- tai kanelitanko
Ei kommentteja
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.