Paistetut punajuuret
kokonaisia, keitettyjä punajuuria
suolaa, pippuria
kananmunaa
korppujauhoja/ruisjauhoja
voita
- viipaloi punajuuret
- pyörittele ne kananmunassa ja korppujauhoissa
- paista voissa, mausta ja tarjoile pikimmiten
Paistetut punajuurennaatit
öljyä
punajuurennaatteja
valkosipulia
tuoretta chiliä
suolaa, pippuria
hunajaa
- ryöppää naatit kiehuvassa vedessä ja leikkaa ne sen jälkeen pienemmiksi
- kuullota valkosipulia ja chiliä öljyssä
- lisää naatit ja anna paistua parisen minuuttia
- mausta ja tarjoile esimerkiksi kalan kanssa
Huom! Jos ostat punajuuret torilta, tarkista myyjältä, ettei punajuuria ole ruiskutettu millään torjunta-aineilla. Tällöin naatteja ei voi valmistaa ruoaksi.
Ei kommentteja
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.