Marjoja ruusuntuoksuisessa hyytelössä neljälle
4 liivatelehteä
4 dl vettä
4-8 dl dl vadelmia, mansikoita, mustikoita, viinimarjoja (tarve vaihtelee annoslasien mukaan)
4 tl ruususiirappia tai ruusuvettä
sokeria oman maun mukaan
- liota liivatelehtiä kylmässä vedessä viitisen minuuttia
- lämmitä kattilassa vesi ja ruusuvesi
- nosta kattila pois levyltä ja mausta halutessasi sokerilla
- purista liivatteista vesi pois ja liota liivatteet pieneen tilkkaan vettä
- kaada liivatevesi sen jälkeen ruusuvesiseokseen
- annostele marjat laseihin ja kaada ruusuvesi päälle
- nosta lasit jääkaappiin muutamaksi tunniksi tai kunnes neste on jähmettynyt
- tarjoile sellaisenaan tai kermavaahdon kera
Ei kommentteja
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.