Hellepäivän päätteeksi maistuu yksinkertainen ja tulinen ruoka. |
oliiviöljyä
1-2 sipulia suikaloituna
3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1-2 punaista chiliä pieneksi leikattuna (jos chili on mietoa, jätä siemenet mukaan)
1 dl valkoviiniä
1 varsisellerinvarsi pilkottuna
2 rkl tomaattipyreetä
2 dl tomaattimurskaa
kalalientä tarpeen mukaan
tuoretta timjamia
suolaa, mustapippuria
2-3 dl katkarapuja
- freesaa sipuleita öljyssä
- lisää chilit ja varsiselleri, kuullota hetken aikaa
- lisää tomaattipyre ja sekoita se hyvin joukkoon
- lorauta viini joukkoon ja anna sen hautua hetki
- lisää tomaattimurskaa, kalaliemi ja yrtit
- hauduta kasaria 20 minuuttia, maista ja mausta tarvittaessa
- lisää aivan lopuksi katkaravut ja tarjoile tuoreen leivän ja hyvän valkoviinin kera
Ei kommentteja
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.