Pinaatilla ja fetalla täytettyä kanaa
4 luutonta kananrintaa
1 pnt tuoretta pinaattia (tai 1 pss pakastepinaattia)
loraus öljyä
1 kevätsipulia silputtuna
100 g fetaa murusteltuna
1 kananmuna
0,5 dl tuoretta tilliä silputtuna
suolaa, mustapippuria
- tee kanoihin veitsellä viilto, johon täytteen voi lusikoida
- paista kanoihin kaunis ruskea väri pannulla ja siirrä syrjään
- freesaa sipuleita öljyssä hetken aikaa ja lisää pinaatit, hauduta muutaman minuutin verran
- anna seoksen jäähtyä
- sekoita loput ainekset joukkoon ja lusikoi täytettä kanan "taskuun"
- paista kananrinnat kypsiksi uunissa 180 asteessa noin 15-20 minuutin verran
- tarjoa ohrarisoton tai salaatin kera
Ei kommentteja
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.