Kun tekee mieli glögiä eikä sitä löydy valmiina eikä kaapissa ole kaikkia aineksia glögin keittämiseen alusta alkaen, pelastus löytyy punaviinistä ja sitruunasta. Kuumennan punaviiniä, heitän joukkoon hieman sokeria ja kaadan juoman lasiin. Sitruunaviipale vielä lasiin antamaan lisää makua ja glögi on huulilla alta aikayksikön. Juomaan saa halutessaan lisää mausteisuutta, kun lisää mukaan yhden tähtianiksen ja kanelitangon. Pari kardemummakeksiä seuraksi sekä äidin leipomat paksut piparkakut.
Vin chaud eli kuuma viini
torstai 18. joulukuuta 2014
Kun tekee mieli glögiä eikä sitä löydy valmiina eikä kaapissa ole kaikkia aineksia glögin keittämiseen alusta alkaen, pelastus löytyy punaviinistä ja sitruunasta. Kuumennan punaviiniä, heitän joukkoon hieman sokeria ja kaadan juoman lasiin. Sitruunaviipale vielä lasiin antamaan lisää makua ja glögi on huulilla alta aikayksikön. Juomaan saa halutessaan lisää mausteisuutta, kun lisää mukaan yhden tähtianiksen ja kanelitangon. Pari kardemummakeksiä seuraksi sekä äidin leipomat paksut piparkakut.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.