Jouluinspiraatiota hakemassa

tiistai 2. joulukuuta 2014

On jo joulukuun toinen päivä enkä oikein ymmärrä, miten syksy on miltei jo ohitse. Kouluhommat ovat täydessä vauhdissa enkä ole oikein jaksanut intoilla joulun perään. Onneksi muutamat seuraamani bloggaajat ovat ahkeroineet ja luoneet joulukalenterin meidän lukijoiden iloksi. Kun omat ideat ovat vähissä niin jouluisten fiilisten, käsitöiden kuin ruokienkin suhteen, inspiraatiota voi löytyä mm. näistä blogeista:

Truly Kira: Kiran joulukalenteriin luotan täysin, vaikka vasta kaksi luukkua on avautunut. Upeat ruokakuvat ja perinteisistä jouluruoista poikkeavat reseptit antavat varmasti kaipaamaani inspiraatiota ja vaihtelua ruokapöytään jo ennen joulua. Kiran kokkailuja voi seurata myös Novellen sivuilta.

Kokit ja potit: Hannele on tehnyt elämänsä ensimmäisen joulukalenteriin blogiinsa ja luvassa on varmasti herkullisia reseptejä.

Vanelja: Virpin blogissa herkutellaan asteen verran terveellisemmin, sillä resepteissä ei käytetä esim. vehnäjauhoja ja sokeria lainkaan. Bloggaajalta ilmestyy hetkenä minä hyvänsä myöskin Kiitos hyvää -kirja ja odotan jo pääseväni fiilistelemään sitä. Kaunista katseltavaa kaikin puolin.

Luukkuja: Wikke aikoo esitellä kalenterissaan tee-se-itse -juttuja, reseptejä ja lahjaideoita. Joulukalenterin luukku ei välttämättä aukea päivittäin, mutta se ei minua haittaa. Hurmaavan yksinkertainen ja kaunis fiilis houkuttelee seuraamaan.

Via Liivia: tästä blogista ei joulukalenteria löydy eikä jouluhehkutustakaan, mutta kuvat tuovat ainakin hetkellisesti juuri sellaista rauhaa, jota tarvitsen päivittäin.

Selailin omasta blogista jouluisia reseptejä ja nostin niitä esiin. Osaan niistä voit tutustua sivun oikeassa laidassa olevien kuvien kautta. Kuva johtaa kyseiseen reseptiin.
Kaivoin esille myös jouluisia kirjoja, mutta piparkakkutaloihin keskittyvät opukset jätin suosiolla hyllyyn. Tänä jouluna en aio rakentaa minkäänlaista piparkakkumaailmaa vaan haluan tehdä jotain yksinkertaista ja uutta. Vinkkaa ihmeessä, jos omasta blogistasi löytyy jokin mielenkiintoinen resepti. Kokeilen mielelläni!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kipparin morsian. All rights reserved. © Maira Gall.