Päärynä-pecorinosnackit

tiistai 9. joulukuuta 2014




Pieni suolainen pala maistuu erinomaisesti varsinaista ruokaa odotellessa tai jälkiruoaksi glögin kanssa. Nämä helppotekoiset snackit onnistuvat helposti myös lapsilta. Mikäli käytät ohuita keksejä, huomioi, että keksit kostuvat nopeasti. Tarjoile ne siis saman tien.


Päärynä-pecorinosnackit

0,5 prk creme fraîchea
pecorinoa tai parmesania raastettuna
mustapippuria
1 päärynä viipaloituna
valikoima keksejä tai ohuita näkkileipiä
koristeluun pistaasipähkinöitä

Sekoita juustoraaste creme fraîcheen ja pyöräytä mustapippuria myllystä joukkoon. Levitä juustolevitettä keksille ja nosta päärynäviipale päälle. Ripottele pistaasipähkinöitä päälle ja koristele vielä pienellä pecorinolastulla.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Kipparin morsian. All rights reserved. © Maira Gall.