Jälleen on luvassa pikkusuolaista, jota on mukava napostella ystävien kanssa iltaa istuessa tai elokuvaa katsellessa.
Katkaravut salaatinlehdellä
endiiviä tai sydänsalaattia
1,5 rkl majoneesia
1,5 rkl ketsuppia
0,5 rkl Worcestershire-kastiketta
sitruunanmehua
200 g (0,5 pss) MSC-merkittyjä katkarapuja
Irrota salaatinlehdet toisistaan, huuhtele ja kuivaa. Asettele salaatit tarjoiluastiaan.
Sekoita majoneesi, ketsuppi, Worcester-kastike ja sitruunanmehu keskenään. Jos maku on kohdillaan, nosta lusikallinen katkarapuja salaatinlehdelle ja tarjoile saman tien.
Blogin arkistoista nostan muistutukseksi myös nämä herkut:
Rentoa viikonloppua!
Ei kommentteja
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.