Mango-avokado-katkarapusalaatti

sunnuntai 22. huhtikuuta 2012



Salaatit ovat löytäneet taas tiensä lautaselle ja uudet maut kiehtovat kovasti. Olen syönyt vastaavanlaista salaattia joskus jossain ja sitä lähdin muistelemaan. Lopputuloksena syntyi hedelmäinen katkarapusalaatti työpäivän iloksi.

Mango-avokado-katkarapusalaatti

1 mango kuutioituna
1-2 avokadoa kuutioituna
2 dl katkarapuja
limenmehua tai
sitruunanmehua
oliiviöljyä
tuoretta tai kuivattua korianteria
suolaa, mustapippuria

erilaisia salaatteja
pala kurkkua kuorittuna ja pilkottuna
tuoretta basilikaa
tuoretta lehtipersiljaa
saksanpähkinöitä

  • nosta mango, avokado ja katkaravut kulhoon ja mausta ne 
  • jätä seos maistumaan ainakin 15 minuutiksi
  • asettele salaatit ja yrtit lautaselle tai kulhoon
  • nosta katkarapuseos päälle ja ripottele vielä pähkinät päälle
Vinkki! Kun teet salaatteja mukaan töihin tai piknikille, laita kaikista kosteimmat ainekset astian pohjalle ja vasta lopuksi itse salaatti. Näin salaatti säilyy rapsakkana. 

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Kipparin morsian. All rights reserved. © Maira Gall.