Arvonta

torstai 26. huhtikuuta 2012


Reseptien bloggaamisesta kavereille ja sukulaisille pelkästään ei voi enää puhua, kun suuri osa lukijoista on minulle tuntemattomia henkilöitä. Olen kirjoittanut blogiin reilut kaksi vuotta ja tekstiä olen julkaissut yli 350 kpl. Aika rientää. Varsinainen vuosipäivä oli jo viime kuussa, mutta ajattelin näin kevään kunniaksi arpoa yhden kirjan luoville tekijöille.

Osallistu arvontaan jättämällä kommenttikenttään nimimerkkisi ja kerro, mistä raaka-aineesta toivoisit löytäväsi reseptin tai mikä ruokaa tai puutarhaan liittyvä juttu kiinnostaisi juuri sinua. Arvon kommentin jättäneiden kesken Anna Örnbergin Ideoi ja toteuta kotoisa maalaistyyli -teoksen. Vastausaikaa on reilun viikon verran, arvon kirjan sunnuntaina 6.5.2012 klo 18 jälkeen.

Ideoi ja toteuta kotoisa maalaistyyli antaa vinkkejä niin maalaamiseen, ompelemiseen kuin askartelemiseenkin. Takakannen mukaan kirja on "Rentoa shabby chiciä, valoisaa kartanotunnelmaa ja reippaita perusvärejä yhdistelevä maalaistyyli on oivaltavan kodinnikkaroijan ja luovan kierrättäjän valinta."

Arvonnan palkinto on maksettu omasta pussista, kyseessä ei siis ole ilmaiskappale ja maksettu mainos.

15 kommenttia

 1. Moikka. Aktiivinen ruokareseptiesi lukija osallistuu arvontaan :-)
  Kasvisruokaohjeesi on ollut hyviä, toivon lisää kasvisruokia jatkossakin :-). Kalaohjeetkin ovat hyviä.

  Kohti torilta saatavia tuoreita kasviksia :-)
  : Viherrys

  VastaaPoista
 2. Kesäisiä grillaus vinkkejä mitä sinne grilliin kannattaisi laittaa :)

  VastaaPoista
 3. Tuore lukia ilmoittautuu! :) Itse olen nyt innostunut nokkosesta ja olisi kiva löytää erilaisia reseptejä, joissa on käytetty nokkosta. Muutkin luonnonyrtit kiinnostaa.

  VastaaPoista
 4. Päivitteleppäs blogiin kesän aikana grillausvinkkejä. Meillä kun grilliä käytetään harmikseni vain muutaman kerran kesässä. Reseptit kasvimaan sadosta kiinnostavat myös näin kesän alkaessa.

  VastaaPoista
 5. Kesäkurpitsavinkit ovat aina tervetulleita. Aina kun tulee se aika vuodesta, jolloin tuosta kasviksesta on ylitarjontaa...

  Nimim. "Luumutieltä"

  VastaaPoista
 6. Lime -sitruunasta ja passionhedelmästä jotain ihania raikkaita, kesäisiä jälkiruoka- tai leivonnaisohjeita kaipailisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvontakoneessa voittajaksi selvisi numero 6 eli Lea Koski. Onnea! Laitatko Lea yhteystietosi minulle sähköpostilla kipparinmorsian@gmail.com, niin postitan kirjan sinulle.

   Poista
 7. Lihan marinointiohjeita grillaukseen...puutarhajutuista kiinnostaa kevään uudet kokeilusi ja niiden menestyminen talven yli.

  Nimim. Mallu

  VastaaPoista
 8. Kaikki villivihanneksista kiinnostaa.

  t. Satu

  VastaaPoista
 9. Kasvispihvejä, pinaattia. Kokeilin päärynäpiirakan ja toimii! T : Taina

  VastaaPoista
 10. Punajuurireseptejä ois kiva saada. Mukana myös arvonnassa :O)

  VastaaPoista
 11. Ylipäätänsä kesän kasviksista kaikkea hyvää.Helppoa ja edullista.
  Osallistun myös arvontaan


  t.JAZZMAMA

  VastaaPoista
 12. Mulla tuntuu olevan peukalo keskellä kämmentä kasvisten kanssa, vaikka muuten tykkään kokkailla aika laajalla skaalalla. Olisi kiva saada sellaisia reseptejä, joiden avulla saisin kasvikset suuremmaksi osaksi kokkailua, etenkin lisäkkeiden muodossa.
  t. Pia

  VastaaPoista
 13. Osallistun arvontaan.

  minni42@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Arvontakoneessa voittajaksi selvisi numero 6 eli Lea Koski. Onnea! Laitatko Lea yhteystietosi minulle sähköpostilla kipparinmorsian@gmail.com, niin postitan kirjan sinulle.

  VastaaPoista

Kipparin morsian. All rights reserved. © Maira Gall.