Keväistä salaattia

maanantai 2. huhtikuuta 2012


Viikonlopun jälkeen jääkaapista löytyy tähteitä joka lähtöön ja niistä kyhäsin tänäänkin salaatin. Jos jossain olen hyvä, niin kehittelemään tähteistä ruokaa. Yleensä. Tällä kertaa ideat olivat vähissä, mutta ainakin lautaselle päätyi värikäs annos. Pinnalle paistoin vielä pekonia, mutta taisivat olla pannulla vielä pihisemässä, kun eivät kuviin ennättäneet.

Salaattiin päätyi:
- keitettyjä perunoita ja kananmunia
- viikonloppuna kampasimpukkaruokaan käytettyjä porkkanasuikaleita ja yrttipestoa
- fenkolirisotosta ylijääneet fenkolit
- paistettua pekonia

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Kipparin morsian. All rights reserved. © Maira Gall.