Avokadopizza

keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Eilinen oli siivous- ja pizzapäivä eli meillä syötiin jälleen jääkaapin tähteitä. Halusin syödä jotain uudenlaista pizzaa ja hain reseptejä avokadopizzaan. Epäilin etukäteen, löytyykö sellaisia lainkaan. Löytyihän niitä, mutta koska keittiössä ei ollut aivan kaikkia raaka-aineita, mietin miten tilanne korjataan. Kuin salamana päähän pälkähti guacamole ja sain idean tehdä pizzan sen pohjalta. Idea oli mielestäni loistava, kuten olikin myös lopputuloksen perusteella, mutta ei suinkaan ainutlaatuinen. Netistä löytyy yllin kyllin guacamolepizzan ohjeita. No, ei sen väliä. Kerron sen silti teille. Jos tämä olisi uusi tieto jollekulle toisellekin.

Pizzatäyte syntyi siis avokadosta, valkosipulista, sipulista, chilistä, suolasta, mustapippurista, oliiviöljystä ja sitruunanmehusta. Guacamolen aineksista. Vain korianteri puuttui - ikävä kyllä. Ja täytteen päälle laitoin vielä tomaattia ja paahdettuja pinjansiemeniä. Ja yhteen nurkkapalaan mozzarellaa. Herkullista.

Ei, äläkä vaan käytä valmista guacamolea purkista.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Kipparin morsian. All rights reserved. © Maira Gall.