Rouskuvia salaatteja

lauantai 14. huhtikuuta 2012

Kylmä ja pimeähkö sää ei estä syömästä salaatteja. Pitkän talven jälkeen niitä tekee jälleen mieli enemmän kuin koskaan, vaikka kasviksia on tullut popsittua talvellakin. Yksinkertainen on kaunista tälläkin kertaa. Ensimmäinen salaatti koostuu punasikurisalaatin ympärille ja toinen fenkolin. Italialaisessa hengessä mennään. Salaatit maistuvat sellaisenaan tai paistetun kalan ja lihan kanssa.


- punasikuria
- paahdettua/paistettua munakoisoa
- parmesaanilastuja
- saksanpähkinöitä
- kastikkeeksi oliiviöljyä ja balsamicoa

- fenkolia ohueksi suikaloituina (alkuperäisessä ohjeessa fenkolin sijaan käytettiin raakaa artisokansydäntä)
- avokadoa paloiteltuna
- saksanpähköinöitä
- kastikkeeksi hyvää oliiviöljyä

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kipparin morsian. All rights reserved. © Maira Gall.