Porkkanaletut ja maustettu bulgursalaatti

keskiviikko 23. marraskuuta 2011

4 dl porkkanaa raastettuna
1 dl selleriä raastettuna
3 kananmunaa
1 dl korppujauhoja
0,75 dl vehnäjauhoja
2 dl maitoa
ripaus muskottipähkinää
ripaus sokeria
ripaus valkopippuria
suolaa
voita ja öljyä paistamiseen
  • erottele keltuaiset ja valkuaiset
  • sekoita kaikki ainekset keltuaisten joukkoon
  • vaahdota valkuaiset ja sekoita ne muiden ainesten joukkoon
  • paista yksi koelettu voi-öljyseoksessa
  • jos lettu kaipaa lisää mausteita, mausta lisää ja paista vielä halutessasi yksi koelettu
  • paista lopputaikinasta kauniin ruskeat letut ja tarjoile mausteisen bulgursalaatin kanssa
Vinkki! Olitpa tekemässä lihapullia, jauhelihapihvejä, porkkana- tai pinaattilettuja, paista aina yksi kokeeksi, jotta tiedät, että lopputuloksesta tulee varmasti maittava. 



Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Kipparin morsian. All rights reserved. © Maira Gall.