1 dl selleriä raastettuna
3 kananmunaa
1 dl korppujauhoja
0,75 dl vehnäjauhoja
2 dl maitoa
ripaus muskottipähkinää
ripaus sokeria
ripaus valkopippuria
suolaa
voita ja öljyä paistamiseen
- erottele keltuaiset ja valkuaiset
- sekoita kaikki ainekset keltuaisten joukkoon
- vaahdota valkuaiset ja sekoita ne muiden ainesten joukkoon
- paista yksi koelettu voi-öljyseoksessa
- jos lettu kaipaa lisää mausteita, mausta lisää ja paista vielä halutessasi yksi koelettu
- paista lopputaikinasta kauniin ruskeat letut ja tarjoile mausteisen bulgursalaatin kanssa
Vinkki! Olitpa tekemässä lihapullia, jauhelihapihvejä, porkkana- tai pinaattilettuja, paista aina yksi kokeeksi, jotta tiedät, että lopputuloksesta tulee varmasti maittava.
Ei kommentteja
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.