Yksinkertaista ja maukasta kotiruokaa. |
annos lihapullataikinaa
100 anjovista
1 dl suikaloitua purjoa kuullotettuna
1-2 rkl Dijon-sinappia
suolaa, pippuria
- tee lihapullataikina oman totutun reseptisi mukaan
- lisää anjovis, purjo ja sinappi
- paista yksi koepulla ja maista
- lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria ja paista loput lihapullat
1-2 rkl voita kuullottamiseen
suikaloitua kaalia
(suikaloitua sipulia)
1 rkl vehnäjauhoja
3 dl maitoa
suolaa, pippuria
- kuullota kaalia ja sipuleita voissa joitakin minuutteja, älä kuitenkaan ruskista niitä
- lisää vehnäjauhot ja sekoita
- kaada maito joukkoon ja anna kaalin hautua hiljalleen, kunnes se on pehmeää
- sekoita kaalia aina välillä, jottei se pääse tarttumaan pannuun tai palamaan
- mausta suolalla ja pippurilla
Ei kommentteja
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.