Lihapullia ja kaalimuhennosta

maanantai 7. marraskuuta 2011

Yksinkertaista ja maukasta kotiruokaa.
Sinapilla ja anjoviksella maustetut lihapullat:
annos lihapullataikinaa
100 anjovista
1 dl suikaloitua purjoa kuullotettuna
1-2 rkl Dijon-sinappia
suolaa, pippuria
  • tee lihapullataikina oman totutun reseptisi mukaan 
  • lisää anjovis, purjo ja sinappi
  • paista yksi koepulla ja maista
  • lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria ja paista loput lihapullat
Kaalimuhennos:

1-2 rkl voita kuullottamiseen
suikaloitua kaalia
(suikaloitua sipulia)
1 rkl vehnäjauhoja
3 dl maitoa
suolaa, pippuria
  • kuullota kaalia ja sipuleita voissa joitakin minuutteja, älä kuitenkaan ruskista niitä
  • lisää vehnäjauhot ja sekoita
  • kaada maito joukkoon ja anna kaalin hautua hiljalleen, kunnes se on pehmeää
  • sekoita kaalia aina välillä, jottei se pääse tarttumaan pannuun tai palamaan
  • mausta suolalla ja pippurilla


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Kipparin morsian. All rights reserved. © Maira Gall.