Meksikolainen katkarapucocktail

maanantai 29. kesäkuuta 2015






Simppelit reseptit ovat suosikkejani enkä kovinkaan usein viitsi kokkailla tuntikausia. Ellei ruoka sitten kypsy uunissa yön yli tai tekeydy jääkaapissa. Tämä pieni kipakka annos alkupalaksi aloittaa ruokailun lennokkaasti. 1980-luvun katkarapucocktail päivittyy tähän päivään pienin liikkein ja maistuu loistavasti aurinkoisena kesäpäivänä.

Meksikolainen katkarapucocktail 2-4 henkilölle

100 g MSC-merkittyjä katkarapuja
5-10 cm:n pätkä kurkkua pieneksi paloiteltuna
1 puna- tai salottisipuli hienonnettuna
pari oksaa korianteria hienonnettuna
loraus ketsuppia
1-2 limetin mehu
5 tippaa Worcestershire-kastiketta
5 tippaa tabascoa
ripaus suolaa ja mustapippuria

Sekoita ainekset keskenään ja maista cocktailia. Lisää mausteita oman maun mukaan.

Jaa seos neljään lasiin tai pieneen kulhoon ja koristele korianterilla. Tarjoile sellaisenaan tai tortillalastujen kanssa.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Kipparin morsian. All rights reserved. © Maira Gall.