Värikästä ruokaa aurinkoiseen päivään! Yksinkertaista ja niin hyvää. Tällä on hyvä aloittaa arki pitkien vapaiden jälkeen.
Appelsiinikana 4 henkilölle
4 kanan rintapalaa
0,5 dl hunajaa
1 appelsiinin raastettu kuori ja mehu
suolaa, pippuria
- sekoita marinadin ainekset kulhossa tai pussissa ja nosta kanat joukkoon
- anna kanojen marinoitua vähintään tunnin ajan
- paista kanat bataattien päällä uunissa 20 minuutin ajan
Bataattikuutiot 4 henkilölle
2 bataattia kuorittuna ja lohkottuna
soijaa
seesaminsiemeniä
soijaa
suolaa, pippuria
- nosta bataatit uunivuokaan ja mausta ne soijalla ja seesaminsiemenillä
- paista 200 asteessa 10 minuuttia ja nosta kanan rintapalat niiden päälle ja jatka kypsentämistä vielä 20 minuuttia
- maista bataattia ja lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria
- tarkista kanan kypsyys tekemällä sen pintaan veitsellä viilto. Jos kanasta tuleva neste on kirkasta, liha on kypsää.
Ei kommentteja
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.