Jälleen kerran loistava löytö arki-iltaan. Ruoka valmistuu nopeasti ja sen voi tarjota myös ilman kalaa. Maistuvaa ja kuitenkin samaan aikaan kevyttä.
Kukkakaali-kikhernecurry 4 henkilölle
1 rkl currya
1-2 tl chiliä
loraus öljyä
1 sipuli hienonnettuna
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
1 keskikokoinen kukkakaali suupalan kokoiseksi paloiteltuna
1 prk kookosmaitoa
vettä tarvittaessa
1 prk kypsiä kikherneitä
0,5 dl paahdettuja pähkinöitä tai manteleita
tuoretta korianteria hienonnettuna
lisukkeeksi basmatiriisiä tai ohrattoa
- kuumenna öljy ja paista currya ja chiliä siinä hetken aikaa
- lisää sipulit ja freesaa muutaman minuutin ajan
- lisää kukkakaali ja kookosmaito
- anna curryn hautua, kunnes kukkakaali on melkein kypsää
- laita tässä välin myös kypsymään
- lisää huuhdotut ja valutetut kikherneet ja anna niiden lämmetä
- koristele ja mausta curry vielä korianterilla ja pähkinöillä
Curryturskaa 4 henkilölle
4 turskapalaa tai -filettä
suolaa, pippuria
currya
- mausta kala ja paista pannulla minuutin, parin ajan molemmin puolin
- annostele riisi lautaselle, nosta kukkakaalicurrya päälle ja lopuksi paistettu turska
Ei kommentteja
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.