Mökki talviunilla

keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Tulihan se talvi viimein! Nyt kun pakkanen paukkuu ja lunta sataa, on aika suunnata ajatukset kevääseen ja siirtolapuutarhamökille. Ensi kuun jälkeen alkaa taas pihamaan ideoiminen oikein olan takaa ja siemenien laittaminen multaan. Jippii! Ilmoittauduin jo työväenopistoonkin suunnittelemaan pihaa ammattilaisen kanssa. Ettei mene ihan käteen näiden miljoonien ideoiden kanssa.


4 kommenttia

 1. Oi, kuulostaa toi kursille osallistuminen mahtavalle.. Mä laitoin mulltiin syksyllä 200 kukkasipulia, joten kevättä myös täällä odotellessa. Harmi vaan, että syksy meni niin pitkäks, että krookukset alkoi kasvamaan penkistä jo tälle syksylle. Ihania kuvia teijän mökiltä.. - Mallu-

  VastaaPoista
 2. Kurssilla suunnitellaan istutusten lisäksi myös kulkureittejä, materiaaleja jne., joten innolla sitä jo odottelen!
  Sipuleita iskettiin mekin maahan, mutta vain pari anemonea ehti nostaa kuononsa maan pinnalle. =) Alppiruusujen suhteen on huoli hieman suurempi, mutta jospa ne keväällä taas jaksaisivat "spurtata" uudestaan.

  VastaaPoista
 3. Oih, tuoko ihastus on siirtolapuutarhamökkinne? Sehän näyttää valtavalta! :) Kärsin vuosi sitten kovasta siirtolapuutarhamökkikuumeesta, mutta Helsingissä niiden hinnat ovat pilvissä ja lisäksi suurin osa on sellaisia pienenpieniä koppeja. Haaveissa siellä kuitenkin olisi tulipesä, puuliesi, parvi, huussi ja pieni sauna....Ja kesäkeittiö.

  VastaaPoista
 4. Siirtolapuutarhamökkejä on jos jonkinlaisia: osa vanhoja puutarhavajoja ja osa taas uusia mökkejä kaikkine mukavuuksineen. Helsingin mökkipulasta ja hinnoista ei itsellä ole tietoa, mutta pilvissä ne kuulemma todella menevät. Samalla rahalla saattaa saada perinteisen kesämökin... Toivottavasti haaveesi toteutuu!

  VastaaPoista

Kipparin morsian. All rights reserved. © Maira Gall.