Omena-pähkinätorttu

torstai 15. syyskuuta 2011



Muutaman kerran olen törmännyt kiinnostavaan raakakakkureseptiin. Siis kakkuun, joka ei ole käynyt uunissa. Osassa resepteissä on käytetty jos jonkinlaista raaka-ainetta eikä leipominen ole innostanut, koska raaka-aineita olisi saanut metsästää useammasta kaupasta. Mutta nyt nappasi, kun näin tämän omenatortun ohjeen Hesarista. Ei, minulla ei ollut tälläkään kertaa ohjeen pähkinöitä käytössäni, mutta herkullista tuli silti. Niin herkullista, ettei siitä riitä töihin vietämistä. Kokeilkaa ihmeessä, torttu nousi omenapiirakoideni aateliin.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Kipparin morsian. All rights reserved. © Maira Gall.