Makujen matkassa - Edinburgh

sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Jos viime pääsiäinen Pariisissa oli pelkkää syömistä, Edinburghin juhannus ei jäänyt yhtään heikommaksi. Mies varasi pöydän pariin Michelin-ravintolaan ja saimme nauttia perinteisen Sunday Roastin ja haggiksen lisäksi myös fiinimmästä tarjonnasta paikallisista raaka-aineista.
Parasta reissuissa on se, että pääsee maistelemaan paikallista ruokaa ja uusia ruokia ja makuja. Voi istahtaa kahvilaan milloin haluaa eikä tarvitse miettiä, joko lounastauko on päättymässä.
Edinburghin matka oli siinä mielessä erikoinen, ettemme poikkeuksellisesti käyneet museoissa lainkaan. Sen sijaan söimme, söimme, söimme ja söimme. Pitäisikö seuraavalla kerralla matkustaa kaupunkiin, jossa on enemmän historian havinaa? Toisaalta voisin lähteä Edinburghiin uudestaan, mutta toisaalta taas mieli haluaisi uutta nähtävää.


The Greyfriars Bobbys Bar

The Kenilworth
Mussel Inn
 The Kitchin
Martin Wishart

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kipparin morsian. All rights reserved. © Maira Gall.