Parsakaali-couscoussalaatti

maanantai 16. helmikuuta 2015




Arki-illan pelastaja on lähellä, jos kaapistasi löytyy couscousia, kvinoaa tai vastaavaa. Saat tehtyä nopeasti salaatin etkä tarvitse kovinkaan monta raaka-ainetta loihtiaksesi maistuvan salaatin. Parsakaalin tilalle voit vaihtaa porkkanaa, kukkakaalia, varsiselleriä, palsternakkaa jne. Ja mikä parasta, tähteet maistuvat vielä seuraavanakin päivänä hyvälle!

Parsakaali-couscoussalaatti 3-4 henkilölle

1 parsakaali
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
suolaa, pippuria
öljyä paistamiseen
*
2 dl couscousia
paahdettuja pinjansiemeniä tai pähkinöitä
oliiveja
kapriksia
*
kanaa tai tofua

Hauduta couscous pakkauksen ohjeen mukaan.
Paahda pinjansiemenet pannulla ja siirrä syrjään.

Hienonna parsakaali sen kokoiseksi kuin haluat. Lämmitä öljy pannulla ja paista parsakaalia ja valkosipulia, kunnes parsakaali on hieman pehmennyt. Mausta suolalla ja pippurilla.

Paista seuraavaksi kanaa tai tofua salaattiin.

Sekoita ainekset keskenään kulhossa ja tarjoile saman tien.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Kipparin morsian. All rights reserved. © Maira Gall.