Arki-illan pelastaja on lähellä, jos kaapistasi löytyy couscousia, kvinoaa tai vastaavaa. Saat tehtyä nopeasti salaatin etkä tarvitse kovinkaan monta raaka-ainetta loihtiaksesi maistuvan salaatin. Parsakaalin tilalle voit vaihtaa porkkanaa, kukkakaalia, varsiselleriä, palsternakkaa jne. Ja mikä parasta, tähteet maistuvat vielä seuraavanakin päivänä hyvälle!
Parsakaali-couscoussalaatti 3-4 henkilölle
1 parsakaali
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
suolaa, pippuria
öljyä paistamiseen
*
2 dl couscousia
paahdettuja pinjansiemeniä tai pähkinöitä
oliiveja
kapriksia
*
kanaa tai tofua
Hauduta couscous pakkauksen ohjeen mukaan.
Paahda pinjansiemenet pannulla ja siirrä syrjään.
Hienonna parsakaali sen kokoiseksi kuin haluat. Lämmitä öljy pannulla ja paista parsakaalia ja valkosipulia, kunnes parsakaali on hieman pehmennyt. Mausta suolalla ja pippurilla.
Paista seuraavaksi kanaa tai tofua salaattiin.
Sekoita ainekset keskenään kulhossa ja tarjoile saman tien.
Ei kommentteja
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.