Cashewpähkinäjogurtti

maanantai 3. helmikuuta 2014



Olin Pinterestissä hakemassa ruokaideoita, kun eteeni tuli tämä cashewpähkinäjogurtin resepti. Kuva johti minut Green Kitchen Stories-sivustolle, josta löysin toinen toistaan hurmaavampia ohjeita! Tällä hetkellä olen innostunut ennen kaikkea aamiaisista, mutta sivulta löytyy loistava valikoima muitakin vegaaniruokia.

Cashewpähkinäjogurtti

3,5 dl cashewpähkinöitä (liota vedessä 8-12 tuntia)
1 sitruunan mehu
0,5-1,5 dl vettä
2 kuivattu taatelia paloiteltuna (liota vedessä etukäteen)
ripaus suolaa
0,5 rkl psylliumjauhetta + 1,20 dl vettä


  • yhdistä psylliumjauhe ja vesi pienessä kulhossa ja sekoita, kunnes se paksunee
  • valuta cashewpähkinöistä vesi pois ja jauha ne blenderissä hienoksi jauheeksi
  • lisää sitruunanmehu, osa vedestä, taatelit & suola ja sekoita, kunnes seoksesta tulee sileää. Lisää vettä osissa, jotta saat jogurtista haluamasi paksuisen. Jos haluat paksumpaa jogurttia, kaikkea vettä et välttämättä edes tarvitse.
  • kaada jogrtti kulhoon, lisää 2 rkl psylliumgeeliä ja sekoita 
  • anna jogurtin viilentyä jääkaapissa vielä kymmenisen minuuttia ja tarjoile hedelmien tai marjojen kera

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Kipparin morsian. All rights reserved. © Maira Gall.