Olin Pinterestissä hakemassa ruokaideoita, kun eteeni tuli tämä cashewpähkinäjogurtin resepti. Kuva johti minut Green Kitchen Stories-sivustolle, josta löysin toinen toistaan hurmaavampia ohjeita! Tällä hetkellä olen innostunut ennen kaikkea aamiaisista, mutta sivulta löytyy loistava valikoima muitakin vegaaniruokia.
Cashewpähkinäjogurtti
3,5 dl cashewpähkinöitä (liota vedessä 8-12 tuntia)
1 sitruunan mehu
0,5-1,5 dl vettä
2 kuivattu taatelia paloiteltuna (liota vedessä etukäteen)
ripaus suolaa
0,5 rkl psylliumjauhetta + 1,20 dl vettä
- yhdistä psylliumjauhe ja vesi pienessä kulhossa ja sekoita, kunnes se paksunee
- valuta cashewpähkinöistä vesi pois ja jauha ne blenderissä hienoksi jauheeksi
- lisää sitruunanmehu, osa vedestä, taatelit & suola ja sekoita, kunnes seoksesta tulee sileää. Lisää vettä osissa, jotta saat jogurtista haluamasi paksuisen. Jos haluat paksumpaa jogurttia, kaikkea vettä et välttämättä edes tarvitse.
- kaada jogrtti kulhoon, lisää 2 rkl psylliumgeeliä ja sekoita
- anna jogurtin viilentyä jääkaapissa vielä kymmenisen minuuttia ja tarjoile hedelmien tai marjojen kera
Ei kommentteja
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.