Muutos

keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Muutos
Aika ajoin puhaltavat muutoksen tuulet niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Viimeisimmät omat muutokset liittyvät tähän blogiin ja makuuhuoneen sisustukseen. Vähän aiempi näkyvä muutos liittyy puolestaan hiuksiini, jotka saivat jälleen punaisen värin. Huolimatta siitä, että väri ei tahdo pysyä hiuksissani kovinkaan hyvin. Muutos on aina silti välttämätön, jotten tympiintyisi. Tämä pätee kaikkeen elämässäni.

Hiusten suhteen hovikampaajani Jesse onkin pitänyt huolen siitä, että vaihtelua riittää. Hiukset ovat olleet pitkät, lyhyet, polkat, toispuoleiset, vaaleat, mustat, punaiset, tummanruskeat, vaaleanruskeat jne. Käsittelyistä huolimatta hiukseni voivat hyvin ja yhtenä syynä siihen on taitava kampaajani. Uskallan siis sanoa, että kahta en vaihtaisi - kampaajaa ja Dijon-sinappia. =)

Jos vain haluat vaihtelua, sitä varmasti saat. Muutos itsekin on kokenut useita muutoksia, sillä kampaamo ei ole vielä kertaakaan ollut saman näköinen. Jos siis kaipaat uutta lookkia ja haluaisit löytää itsellesi hyvän kampaajan, ota yhteyttä Muutokseen numeroon 0400 321 003. Muutoksentekijöinä toimivat siellä ihanaiset Mari, Marita ja Jesse. Kampaamopalveluiden lisäksi Muutos loihtii myös upeita meikkejä. Jos joululahjaideat ovat vähissä, osta lahjakortti Muutokseen eikä lahjakortin saaja varmasti pety!


P.S. Tämä kirjoitus ei ole maksettu mainos vaan puhtaasti julistus hyvästä palvelusta ja loistavista kokemuksista. En aio kirjoittaa jatkossakaan muodista tai kauneudenhoidosta, mutta toivon voivani kirjoittaa useammin teille lukijoille loistavasta asiakaspalvelusta ja mainitsemisen arvoisista paikoista.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kipparin morsian. All rights reserved. © Maira Gall.