Luin vähän aikaa sitten jostain ruokablogista juustocrackereista ja ne jäivät auttamattomasti mieleen yksinkertaisuudessaan. Ohje on todella simppeli:
- raasta leivinpaperin päälle haluamaasi juustoa pieni keko (parmesan, emmental, manchego)
- ripottele kasan päälle tummia tai vaaleita seesaminsiemeniä
- paista 200 asteessa 6-10 minuuttia
- syö sellaisenaan pieneen nälkään tai tarjoa keiton kanssa
Helsingin Sanomienkin sivuilta löytyy vastaavanlaisten juustokeksien ohje, johon on yhdistetty sekä emmental- että parmesanjuustoa. Juuston rakastajana kuulisin mielelläni toisenlaisistakin ohjeista. Löytyykö joltain voittamaton resepti, jota pääsisin testailemaan?
Ei kommentteja
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.