Yrttiset kuharullat

sunnuntai 3. huhtikuuta 2011


Näihin loistavan makuisiin, yksinkertaisiin kuharulliin tarvitset:

½-1 dl tuoretta persiljaa, rosmariinia, timjamia ja salviaa hienonnettuna
suolaa, valkopippuria
1-2 kuhafilettä per henkilö

1 kananmuna leivitykseen
½-1 dl korppujauhoja leivitykseen
voita paistamiseen

Suolaa ja pippuroi kalafileet. Levitä yrtit pinnalle ja kääri kuhat rullalle. Sulje rullat kiinni cocktailtikulla.
Pyörittele kuharullat munassa ja kierittele sen jälkeen vielä korppujauhoissa. Jos haluat, voit laittaa yrttejä myös korppujauhojen joukkoon. Paista voissa pannulla, kunnes kala on kypsää.
Tarjoile kuharullat sellaisenaan alkupalaksi tai pääruokana esimerkiksi risoton kera.

Huom! Voit käyttää kuhiin muitakin yrttejä, kuten tilliä, oreganoa, basilikaa tai

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Kipparin morsian. All rights reserved. © Maira Gall.