Yrttiset kuharullat
sunnuntai 3. huhtikuuta 2011
Näihin loistavan makuisiin, yksinkertaisiin kuharulliin tarvitset:
½-1 dl tuoretta persiljaa, rosmariinia, timjamia ja salviaa hienonnettuna
suolaa, valkopippuria
1-2 kuhafilettä per henkilö
1 kananmuna leivitykseen
½-1 dl korppujauhoja leivitykseen
voita paistamiseen
Suolaa ja pippuroi kalafileet. Levitä yrtit pinnalle ja kääri kuhat rullalle. Sulje rullat kiinni cocktailtikulla.
Pyörittele kuharullat munassa ja kierittele sen jälkeen vielä korppujauhoissa. Jos haluat, voit laittaa yrttejä myös korppujauhojen joukkoon. Paista voissa pannulla, kunnes kala on kypsää.
Tarjoile kuharullat sellaisenaan alkupalaksi tai pääruokana esimerkiksi risoton kera.
Huom! Voit käyttää kuhiin muitakin yrttejä, kuten tilliä, oreganoa, basilikaa tai
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.