Purkkikalan sijaan kannattaa tietystikin suosia tuoretta kotimaista kalaa. Ilokseni voinkin kertoa, että tamperelaiset saavat halutessaan erittäin tuoretta kalaa! Mika Hävölä Kylmäsavukeisarin roolissa toimittaa tuoretta kalaa aina kesäperjantaisin Mustaanlahteen. Viime perjantaina puoliso nouti sieltä kuhan ja grillasimme sen kokonaisena (resepti tulossa blogiin). Ei olisi huono tapa aloittaa viikonloppu aina kala-aterialla. Jos kiinnostuit, tykkää Facebookissa Kylmäsavukeisarista, niin tiedät mihin aikaan kalaa saa Mustastalahdesta. Mika on ilmoittanut tulevansa satamaan aina klo 15 aikoihin, mutta viime perjantaina mies tupsahti satamaan jo aiemmin. Tämä on niin mahtavaa!
Savusärkitahnaan laitoin paksua, maustamatonta jogurttia, suolakurkkua, sitruunan raastetta, ruohosipulin varsia hienonnettuna sekä kukkia ja kapriksia päälle.
Syödään särkeä, se kasvattaa järkeä! Fisu, fisu.
Oi mitä kesäruokaa! Nam nam. Ulkona syötynä ja linnunlaulun säestämänä.
VastaaPoistakaikki muu kuulosti erittäin houkuttelevalta paitsi sidesalaatti
VastaaPoista