Libanonilaisen lihapaistoksen ja parin muun maittavan ohjeen löydät täältä.
Lähi-idän makuja
torstai 29. huhtikuuta 2010
Viime aikojen ruokabloggaukset ovat jääneet vähemmälle, koska puoliso on tehnyt suurimman osan ruoista ja kirjoittanut niistä omaan blogiinsa. Vappusima, munkit ja sillit saattavat maistua hyvälle vappupäivänä, mutta vappuaattona kotona nyhjöttävät voisivat nauttia näitä makuja. Sadetta on luvattu enemmän tai vähemmän koko viikonlopuksi, joten ei sunnuntailounaskaan jää pahaksi vaihtoehdoksi.
Libanonilaisen lihapaistoksen ja parin muun maittavan ohjeen löydät täältä.
Libanonilaisen lihapaistoksen ja parin muun maittavan ohjeen löydät täältä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.