Pikainen paprikasalaatti

tiistai 7. huhtikuuta 2015


Kesän makoisat sadot ovat vielä kaukana todellisuudesta, mutta väriä ja vihanneksia ilman en pysty olemaan. Tomaatin korvikkeena toimiikin usein paahdettu tai säilötty paprika, josta saa nopeasti kesän huulille. Nopeimmillaan paprikasalaatti syntyy siis öljyssä säilötystä paprikasta, paahdetuista pinjansiemenistä tai manteleista, basilikanlehdistä ja kapriksista. Kun suolan tuska on kova, vaihdan mantelit sardelliin, anjovikseen tai fetajuustoon. Arjen pikaruokaa parhaimmillaan, kun dippailee tuoretta leipää paprikan öljyyn.

Vaikka salaatit ovat parhaimmillaan kesällä, en jaksa enää odottaa. Tämä näkynee blogissakin salaattiohjeiden muodossa.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Kipparin morsian. All rights reserved. © Maira Gall.