Paahdetut ruusukaalit

tiistai 21. lokakuuta 2014




Yksinkertainen ja nopeasti valmistuva herkku, joka toimii niin lisukkeena lihalle kuin snackina leffaa katsellessa. 

Sekoita oliiviöljy, balsamico, suola ja pippuri kulhossa sekaisin. Nosta ruusukaalit joukkoon ja pyörittele kauttaaltaan seokseen. Kumoa ruusukaalit uunivuokaan tai leivinpaperilla varustetulle pellilla ja paahda ruusukaaleja 220 asteessa 20-30 minuuttia tai kunnes ne ovat pehmenneet. 

Lopputulos ei välttämättä ole kovin kaunis, mutta sitäkin maistuvampi. Harmi vain, että nämä kaunokaiset eivät ole omasta puutarhastamme. Kurja alkukesä tappoi taimet ja uusi kylvö tuli tehtyä sen verran myöhään, että ruusukaalit eivät ehtineet kasvaa täyteen kokoonsa. Ensi vuonna sitten uudella yrityksellä. 




Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Kipparin morsian. All rights reserved. © Maira Gall.