Ruokablogien viimeisimmät inspiraatiot

maanantai 13. lokakuuta 2014



Olen moneen otteeseen harmitellut puolisolle sitä, että en ole kokkaillut kovinkaan monen blogin reseptejä. Toisinaan blogit pursuilevat toinen toistaan hienompia kuvia, mutta itse reseptit eivät vain ole puhuttelleet yhtään. Mutta nyt on ollut toisin! Yksinkertaiset, pienen jujun sisältävät reseptit uppoavat minuun täysin ja haluan maistaa uusia makuyhdistelmiä. Tässä omat suosikkini edellisen kuukauden annista.

Olen valmistanut itse kasvatuista päärynätomaateista tätä Fanni & Kaneli -blogin mausteista tomaattihilloa. Hillo oli sen verran hyvää, että taidan tehdä vielä toisen satsin, kun omia tomaatteja vielä löytyy. Suosittelen!

Jokihaka kokkaa -blogista bongasin kyljykset ja makkarat pannulla  sekä paahdettuja kasviksia ras el hanout`lla maustettuna. Vaikka syön lihaa vähemmän kuin koskaan, en voi vastustaa porsaankyljyksiä! Kun resepti-ideat ovat vähissä eikä ruoan valmistamiseen halua käyttää ikuisuuksia, pyydän puolisoa valmistamaan porsaankyljyksiä. Aina. Reseptin kyljykset toimivat niin arkena kuin pyhänäkin.

Ja tämän maanantai-illan iloksi pyöräytin shakerissa Kivistössä-blogin hillodrinkin. Aamen, nopea jälkiruokaherkku on tässä! Kivistössä tarjoilee torstaisin viikon drinkkivinkin, jota odotan aina innolla.

2 kommenttia

Kipparin morsian. All rights reserved. © Maira Gall.