Viime viikonlopun yksinkertainen herkku oli myös tämä kukkakaaliresepti. Juustokuminalla maustettu kukkakaali sopii paremmin makkaran kylkeen, kun taas yrteillä maustettu pikemminkin paistetun kalan tai tofun kanssa.
Paahdettu kukkakaali 4 henkilölle
1 kukkakaali
1 sipuli
suolaa, mustapippuria
timjamia tai juustokuminaa
öljyä
Parmesan-juustoa
- leikkaa kukkakaalista viipaleita ja nosta ne kulhooon
- viipaloi myös sipuli ja siirrä sipuliviipaleetkin samaan astiaan kukkakaalin kanssa
- lorauta kulhoon öljyä ja mausta suolalla, pippurilla sekä timjamilla
- sekoita ainekset sekaisin ja asettele kukkakaaliviipaleet yhteen kerroksene uunivuokaan tai leivinpaperin päälle pellille
- paista kukkakaaleja uunissa 225 asteessa 15 minuuttia tai kunnes ne ovat hieman pehmenneet
- käännä kukkakaaleista toinen puoli ja ripottele parmesanraaste pinnalle
- anna kukkakaalin olla uunissa, kunnes juusto on sulanut
Ei kommentteja
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.