Paahdettua kukkakaalia parmesanilla

keskiviikko 7. toukokuuta 2014


Viime viikonlopun yksinkertainen herkku oli myös tämä kukkakaaliresepti. Juustokuminalla maustettu kukkakaali sopii paremmin makkaran kylkeen, kun taas yrteillä maustettu pikemminkin paistetun kalan tai tofun kanssa.

Paahdettu kukkakaali 4 henkilölle

1 kukkakaali
1 sipuli
suolaa, mustapippuria
timjamia tai juustokuminaa
öljyä
Parmesan-juustoa

  • leikkaa kukkakaalista viipaleita ja nosta ne kulhooon
  • viipaloi myös sipuli ja siirrä sipuliviipaleetkin samaan astiaan kukkakaalin kanssa
  • lorauta kulhoon öljyä ja mausta suolalla, pippurilla sekä timjamilla
  • sekoita ainekset sekaisin ja asettele kukkakaaliviipaleet yhteen kerroksene uunivuokaan tai leivinpaperin päälle pellille
  • paista kukkakaaleja uunissa 225 asteessa 15 minuuttia tai kunnes ne ovat hieman pehmenneet
  • käännä kukkakaaleista toinen puoli ja ripottele parmesanraaste pinnalle
  • anna kukkakaalin olla uunissa, kunnes juusto on sulanut

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Kipparin morsian. All rights reserved. © Maira Gall.