Varhaiskaalisalaattia ja paistettua kalaa

perjantai 16. toukokuuta 2014


Viikon kalaruoka on yksinkertainen ja nopea valmistaa. Varhaiskaalisalaattia Safkaa-Hannan reseptillä ja pannulla paistettua kuhaa. Jos et ole syönyt tätä perinteistä kaalisalaattia vielä, testaa ihmeessä!

Aurinkoa viikonloppuun!

Varhaiskaalisalaatti

1 varhaiskaali
***
1 prk kermaviiliä
tuoretta tilliä hienonnettuna oman maun mukaan (itse käytin kokonaisen puntin)
1 rkl Dijon-sinappia
loraus sitruunanmehua
kaksi keitettyä kananmunaa haarukalla rikki paineltuna
suolaa, mustapippuria


  • poista kaalista uloimmat lehdet, halkaise kahtia ja poista kanta
  • leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi ja nosta kulhoon
  • yhdistä kastikkeen ainekset keskenään ja sekoita kaalin joukkoon
  • paista kaalin seuraksi vielä kalaa tai lihaa


2 kommenttia

  1. Katsoin tuota salaattia joku aika sitten ja mietin, että pitää testata. Koko juttu vaan unohtui, mutta tämän viikon listalle löytää tiensä. Ainoa hankaluus on vain tuo tillin löytäminen täältä, mutta ehkä sekin isosta marketista onnistuu. Kiva kun sinulla on paljon kalareseptejä, niitä pitää tutkia, koska en ole mitenkään pro kala-aterioissa.

    VastaaPoista
  2. Tiina, tillin voit toki korvata muillakin yrteillä. Salaattiin sopisi myös ruohosipuli, timjami ja fenkolin "karvatupsut". Suurin osa kalaresepteistä on erittäin simppeleitä, joten rohkeasti vain kokeilemaan. Aurinkoiset terveiset Tampereelta!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Kipparin morsian. All rights reserved. © Maira Gall.