Braciole di maiale all´uva (Risotto ja panna cotta - kirjasta):
4 porsaankyljystä
2 rkl oliiviöljyä
Viinirypälekastike:
250 g kivettömiä viinirypäleitä (ohjeessa mainittiin tummat, mutta hyvin pärjättiin vihreilläkin)
2 dl demi-glacea
2 dl punaviiniä
4 cl grappaa
suolaa, mustapippuria
rosmariininoksia koristeeksi
- kuumenna demi-glace ja kaada punaviini ja grappa sekaan
- keitä kunnes kastike saostuu
- mausta ja lisää viinirypäleet halkaistuina
- paista kyljykset öljyssä kauniin ruskeiksi (varo kuitenkin paistamasta niitä liikaa, etteivät kyljykset sitkisty)
- tarjoile esim. palsternakkasoseeen tai risoton kera
Palsternakkasose
400 g palsternakkaa kuorittuna ja paloiteltuna
200 g perunaa kuorittuna ja paloiteltuna (voi jättää pois ja tehdä soseen pelkästään palsternakasta)
2-3 dl kermaa tai maitoa
1-2 rkl voita
suolaa, pippuria
- keitä palsternakat ja perunat pehmeiksi suolavedessä
- valuta vesi pois ja soseuta kasvikset
- vatkaa kerma ja voi joukkoon
- mausta suolalla ja pippurilla
Ei kommentteja
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.