Feta-melonisalaatti

keskiviikko 11. kesäkuuta 2014



Aurinkoisen kesäpäivän yksi maistuvimmista herkuista on yksinkertainen feta-melonisalaatti. Sopivaa haarukoitavaa silloin, kun ruoka ei helteellä maistu, mutta jotain olisi syötävä. Tai silloin, kun kaipaa grillatun lihan kaveriksi raikasta ja rouskuvaa salaattia. Makeaa ja suolaista sopivassa suhteessa on juuri passeli mulle!

Paras salaatti syntyy tietysti tuoreista raaka-aineista ja palana ostetusta fetajuustosta. Unohda kaupan valmiit fetakuutiot ja osta kunnon juustoa kauppiaaltasi! Muista myöskin, että teet salaattia vain yhden päivän annoksen, salaatti menettää makunsa seuraavaksi päiväksi ja kostuu epämiellyttäväksi. Suosittelen kokeilemaan myös eri salaattilaatuja, sillä sesonki on pian parhaimmillaan.

Feta-melonisalaatti

fetaa
melonia
tuoretta minttua ja ruohosipulia (tai basilikaa)
erilaisia salaatteja ja rucolaa

Salaatinkastike

loraus punaviinietikkaa
loraus oliiviöljyä
suolaa, pippuria

  • salaatinkastike on helpointa tehdä tyhjässä lasipurkissa. Heität vain ainekset purkkiin, kansi päälle ja hölskytys käyntiin!



Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kipparin morsian. All rights reserved. © Maira Gall.