Raaka parsasalaatti

torstai 3. toukokuuta 2012




Parsa on eittämättä hyvää, mutta raakana en sitä vielä ollut syönyt. Ennen viime sunnuntaita. Jälleen kerran tuli todistettua, miten hyvä ruoka voi olla äärimmäisen yksinkertaista ja helppoa valmistaa. Idea ei ole oma, vaan poimin sen Italialaiset mestarit -kirjasta. 

- kuori parsa ohuelti (jos käytät ohuita parsoja, niitä ei tarvitse kuoria)
- tee parsoista ohuita tikkuja (julienne) ja paloittele sopivan kokoisiksi suupaloiksi, jätä parsannuput kuitenkin kokonaisiksi
- nosta parsatikut lautaselle ja pirskottele päälle hyvälaatuista oliiviöljyä ja sitruunanmehua
- mausta halutessasi suolalla ja mustapippurillla ja 
- vuole parmesaanista lastuja päälle


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Kipparin morsian. All rights reserved. © Maira Gall.