Avokado-kesäkurpitsa-katkarapupasta 3-4 henkilölle
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 sipuli hienonnettuna
öljyä paistamiseen
tuoreita tai kuivattuja yrttejä (persiljaa, basilikaa jne.)
suolaa, mustapippuria
2 avokadoa paloiteltuna
pätkä kesäkurpitsaa paloiteltuna
2 dl katkarapuja sulatettuna ja valutettuna
sitruunan- tai limemehua (sitruunanrakastajat voivat lisätä myös kuorta, käytä silloin luomusitruunaa)
parmesanjuustoa
saksanpähkinöitä karkeasti pilkottuna
tagliatellea, pappardella tai spaghettia
- laita pasta kiehumaan suolattuun veteen
- pastan kypsyessä kuullota sipuleita öljyssä ja lisää kesäkurpitsat
- mausta seosta yrteillä, suolalla, pippurilla ja sitruunamehulla ja tarkista maku
- lisää aivan lopuksi katkaravut ja avokadot, älä paista seosta, jottei katkaravut sitkisty
- kaada pastan keitinvettä talteen mukiin, jotta voit tarvittaessa lisätä sitä pastaa kosteuttamaan
- yhdistä pasta ja avokado-kesäkurpitsa-katkarapuseos
- ripottele parmesanjuusto joukkoon ja sekoita
- nosta pasta lautasille ja ripottele vielä saksanpähkinöitä päälle
- viimeistele annos hyvällä oliiviöljyllä
Ei kommentteja
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.