Viikonlopun aloitus

lauantai 6. marraskuuta 2010

Jokirapua, haukiterriiniä ja paprikakastiketta


Sitruunamajoneesia, kurkkusalaattia, tuoretta seitiä

Viikonloppu alkoi mukavasti nautiskellen. Töiden jälkeen lenkki Pyynikillä ja sen jälkeen syömään Tampereen kohutuimpaan ravintolaan Berthaan. Kohuttuun siksi, että paikka on poikkeuksetta saanut suurta kehua osakseen. Ravinteli Bertha ei tuottanut pettymystä minullekaan ja aion mennä sinne syömään uudestaankin. Ikävää vain on se, että Bertha on usein täyteen varattu, joten ex tempore- nautiskelut ei onnistu helposti. Mahtavaa kuitenkin, että kaupunkiin on tullut ravintola, jossa osataan käyttää suolaa ja pippuria, ja jossa hinta ei päätä huimaa. Tarkempaa analyysia ruoasta on täällä.
Nautiskelu jatkuu vaan. Etanat kuorruttuvat uunissa, cassoulet hautuu liedellä ja mustaherukkakakku hyytyy jääkaapissa. Sahramiglögi ehdittiin jo tuhoamaan, mutta onneksi varastosta löytyy lisää maisteltavaa. Laiskottelu on toisinaan mahtavan ihanaa!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kipparin morsian. All rights reserved. © Maira Gall.