Ruusukaaliquesadillat

tiistai 15. syyskuuta 2015


Ruusukaaliquesadillat 

2 punasipulia ohueksi viipaloituna
250 g ruusukaaleja viipaloituna tai lehtikaalia hienonnettuna
voita tai öljyä paistamiseen
0,5 tl juustokuminan siemeniä
ripaus savupaprikajauhetta
pari timjaminoksaa
1 lime
*
4 täysjyvävehnätortillaa
150 g pecorinojuustoa
4 rkl creme fraichea tai maustamatonta jogurttia
srirachaa 

Kuullota sipuleita voissa pannulla ja lisää ruusukaalit joukkoon. Mausta seos juustokuminan siemenillä, paprikalla ja timjaminlehdillä. Nosta kansi päälle ja anna seoksen kypsyä 10 minuutin ajan. Nosta kansi pois ja anna ruusukaalien karamellisoitua. Purista joukkoon limen mehua ja tarkista täytteen maku. 

Nosta tortillalevy leikkuulaudalle ja raasta juustoa puolikkaan tortillan päälle. Lusikoi ruusukaaliseosta päälle ja raasta vielä juustoa uudemman kerran. Taita tortilla ja paina kerroksia yhteen. Paista kahta tortillaa kerrallaan paistinpannulla, kunnes molemmat puolet ovat ruskistuneet ja juusto on sulanut. 

Nosta tortillat leikkuulaudalle ja pienen jäähtymisen jälkeen, leikkaa ne paloiksi. Tarjoile tortillat srirachalla maustetulla jogurtilla ja purista limen mehua palasiin. 



Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kipparin morsian. All rights reserved. © Maira Gall.