Pinaatti-retiisisalaatti

torstai 12. kesäkuuta 2014




Kun kasvimaalta pullistelevat jo upeat retiisit ja komea pinaatinlehdet, olemme nautiskelleet niistä päivittäin. Nämä herkut ovat myös siitä hyvä parivaljakko, että ne sopivat yhteen niin kylmänä kuin kuumanakin. Eli jos salaatti ei maistu, paista grillin parilaosalla retiisejä pienessä määrässä öljyä ja lisää lopuksi pinaatinlehdet. Mausta seos suolalla ja pippurilla. 


Pinaatti-retiisisalaatti

tuoreita pinaatinlehtiä huuhdeltuina
retiisejä paloiteltuna
parmesania ohuina suikaleina
saksanpähkinöitä

Salaatinkastike
loraus oliiviöljyä
0,5-1 sitruunan mehu
suolaa, pippuria

  • laita kaikki ainekset tyhjään lasipurkkiin ja hölskytä sekaisin

VINKKI! Tällä salaatinkastikkeella voit halutessasi marinoida retiisit ja leikata korianteria mukaan, näin saat helpon lisukkeen grillattavien ruokien lisäksi.



Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Kipparin morsian. All rights reserved. © Maira Gall.