Kun kasvimaalta pullistelevat jo upeat retiisit ja komea pinaatinlehdet, olemme nautiskelleet niistä päivittäin. Nämä herkut ovat myös siitä hyvä parivaljakko, että ne sopivat yhteen niin kylmänä kuin kuumanakin. Eli jos salaatti ei maistu, paista grillin parilaosalla retiisejä pienessä määrässä öljyä ja lisää lopuksi pinaatinlehdet. Mausta seos suolalla ja pippurilla.
tuoreita pinaatinlehtiä huuhdeltuina
retiisejä paloiteltuna
parmesania ohuina suikaleina
saksanpähkinöitä
Salaatinkastike
loraus oliiviöljyä
0,5-1 sitruunan mehu
suolaa, pippuria
- laita kaikki ainekset tyhjään lasipurkkiin ja hölskytä sekaisin
VINKKI! Tällä salaatinkastikkeella voit halutessasi marinoida retiisit ja leikata korianteria mukaan, näin saat helpon lisukkeen grillattavien ruokien lisäksi.
Ei kommentteja
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.