Kurkku-fenkoliwok ja minttujogurtti
2-4 avomaankurkkua siemenet poistettuna ja viipaleiksi leikattuna
1 fenkoli ohuina suikaleina
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
2 rkl oliiviöljyä
1 tl fenkolinsiemeniä
1 tlk (2 dl) kypsiä kikherneitä tai tuoreita herneitä
0,5-1 sitruunan mehu
suolaa, mustapippuria
0,5 dl minttua hienonnettuna
2 dl maustamatonta jogurttia
0,5 dl minttua hienonnettuna
- sekoita minttu jogurtin joukkoon ja siirrä kastike syrjään. Wokissa on makua yllin kyllin, joten jogurtti ei kaipaa muita mausteita.
- kuumenna öljy pannussa, lisää fenkolit, sipulit ja fenkolinsiemenet, kuullota 5 minuuttia nostellen seosta kahdella lastalla
- lisää kurkut ja kikherneet, kuumenna hetken aikaa
- mausta wok sitruunalla, suolalla, pippurilla ja mintulla
- tarjoile paistetun kalan tai makkaran lisukkeena
Ei kommentteja
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.