Keltaisin ajatuksin

tiistai 6. heinäkuuta 2010


Muutto on jo takana päin, vaikkakin vanhan asunnon vintti ja kellari vielä odottavat tyhjentäjäänsä. Mutta ei näillä helteillä... Sälekaihtimet yrittävät pitää suurimman lämmön poissa ja ikkunoista sisään tuleva pieni tuulenvire on tarpeeseen. Asunto on tavaroita syrjällään, mutta hiljalleen kai ne paikalleen löytävät.

Uuden asunnon väreiksi valikoitui mm. keltainen, jota löytyy sukulaisilta saaduista lampuista. Kaaoksen keskelle piti saada hieman väriä ja torilta otettiin heti mukaan auringonkukkia. Mainoksen tavoin voisi kai sanoa, että siitä se sitten lähti. Huonekalujen ja tavaroiden esillelaittoa ei olla ehditty miettimään tarkemmin, mutta valikoimasta ei pitäisi tulla puutetta. Toisten varastoista päätyi uuteen kotiimme myös ruokapöytä, olohuoneen pöytä, yöpöydät, astioita, verhoja, pöytäliinoja ja tuoleja. Ja tänään sain uuden pienen littanan television makuuhuoneeseen.

Mies aikoo aloittaa lomansa maalaamalla asunnon valkoiseksi ja lisäämällä keltaista olohuoneen palkkiin. Passaa minulle. Jos lopputulos onkin sitten aivan hirveä, ei muuta kuin telat ja pensselit heilumaan uudestaan.

Oman lomani alkuun on laskujeni mukaan 38 päivää. Sitä odotellessa ajelemme vanhempieni mökille viikonlopun viettoon. Ja siihenkin on vielä kolme yötä. Pari päivää aikaa nauttia vapaista perheen kesken ja ihastella kummipojan kujeita. Enempään emme taida taipua, ei riitä viikonlopun tunnit. Vaan nautitaan nyt ensin auringosta!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kipparin morsian. All rights reserved. © Maira Gall.