Vuoden ikäinen

maanantai 21. maaliskuuta 2011

Viimeinen lomapäivä ja makoilin sängyssä puolille päivin. Iltapäivän siivosin raivokkaasti, jotta koti alkaisi näyttää kodilta eikä amerikkalaisen tavaranhamstraajan taivaalta. Siivouksen lomassa ajatukset lentelivät sinne tänne ja kaaoskin järjestäytyi hiljalleen mielessä. Ja kuinka ollakaan, huomasin blogini olleen pystyssä jo vuoden! Kovin on nopeasti aika mennyt ja kirjoituksiani näyttäisi lukevan muutkin kuin äitini ja anoppini, vaikkei juuri kukaan uskalla kommentoida kirjoituksiani. No, todistettavasti ainakin miehen sukulaiset ovat rohkeasti kokeilleet reseptejäni.

On uudistuksen aika ja muutin äsken tekstin fontteja ja blogin taustaväriä. Muitakin uudistuksia on luvassa, mutta en edes itse vielä tiedä, mitä uutta haluan blogiini. Sekin selvinnee tämän viikon aikana. Nyt kiinnostaisikin tietää, mistä aiheesta tai raaka-aineesta haluaisitte lukea & tietää enemmän, jotta voisin kehittää sisältöä monipuolisempaan suuntaan. Tällä hetkellä blogin kuvauksessa kerrotaan luvassa olevan arjen pieniä hetkiä, aiheita ei siis ole sidottu yksin ainoastaan ruokaan, vaikka sisältö tähän asti onkin keskittynyt ennen kaikkea siihen.

Kevään odotusta!
Syklaamit Firenzessä

2 kommenttia

 1. Hei!
  Pääsiäiskakkusi löydettyäni ja sitä kokeiltuani olen jäänyt lueskelemaan blogiasi. Täällä ollaan, vaikka vähän huono olen yleensäkään kommentteja jättämään.

  Ja siihen kakkuunhan rakastuin! Selailen paljon leivontablogeja ja etsin maultaan persoonallisia ja herkullisia kakkuja. Tuntuu, että suurin osa kakkublogisteista keskittyy lähinnä kakkujen ulkonäköön.

  Minulla ei ole mitään suosikkiaihetta, luen sujuvasti kaikkea. :) Onnea 1-vuotiaalle blogille!
  Miina

  VastaaPoista
 2. Kiitos vaan!

  Kakkujen tekeminen on viime aikoina jäänyt vähälle, mutta tiedä vaikka ottaisi testiin jonkin uuden näin kevään kynnyksellä ja pääsiäisen lähestyessä... toki tämän pääsiäiskakun voisi tehdä uudestaankin. Näinköhän viikonloppuna pääsisi vauhtiin.

  Leipomisintoa sinullekin!

  VastaaPoista

Kipparin morsian. All rights reserved. © Maira Gall.