Munakoisorullat

sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Sunnantain värikäs lounas.

Munakoisoja tomaattikastikkeessa  neljälle henkilölle

3 munakoisoa
1-2 mozzarellaa
½ prk sardellifileitä tai anjovisfileitä
oliiviöljyä
suolaa
yrttejä: oreganoa, basilikaa, timjamia
parmesan-juustoa

Tomaattikastike:
1 prk tomaattimurskaa
1 sipuli hienonnettuna
1-2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
ripaus sokeria
½-1 tl fenkolinsiemeniä murskattuna
suolaa, mustapippuria
loraus punaviinietikkaa

Viipaloi munakoisot pituussuunnassa ja ripottele päälle suolaa. Anna munakoisojen itkettyä puolisen tuntia leikkuulaudan päällä tai lävikössä.

Tee tomaattikastike freesamalla ensin sipulit öljyssä, lisää tomaattimurska ja anna hautua miedolla lämmöllä. Mausta kastike oman maun mukaan.

Kuivaa munakoisoviipaleet ja paista ne oliiviöljyssä paistinpannulla. Siirrä viipaleet sivuun ja anna niiden jäähtyä hetki. Asettele kunkin viipaleen päälle pala sardellifilettä ja mozzarellaa. Ripottele päälle yrttejä ja kääri munakoisoviipaleet rullalle.

Kaada tomaattikastike uunivuokaan ja asettele munakoisorullat päälle. Raasta parmesania päälle ja paista 200 asteessa 30-45 minuuttia. Tarjoile leivän kera.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Kipparin morsian. All rights reserved. © Maira Gall.